Info

Juwelen bestellen

De juwelen op deze website kunnen per email besteld worden.
Neem contact op per mail via info@daisyverheyden.be of bel mij op +32 477 75 08 41.

Handgemaakt

Elk juweel wordt in mijn atelier met de hand gemaakt. Bijgevolg zijn niet alle juwelen afgebeeld op de website in voorraad. Indien een juweel beschikbaar is, kan het binnen een week opgehaald of geleverd worden. Indien het opnieuw, of op maat moet worden gemaakt, zie je per juweel de minimale en maximale levertermijn vermeld.

Hou er ook rekening mee dat ik dikwijls werk met unieke edelstenen en parels die niet altijd voorradig zijn, waardoor de levertermijn langer kan zijn dan voorzien.

Aangezien alle juwelen met de hand worden gemaakt, kan de vorm en de textuur per juweel licht verschillend zijn. Hetzelfde geldt voor edelstenen en parels; zij zijn een product van de natuur. De kleur, helderheid, insluitsels zijn uniek per steen en kunnen licht verschillend zijn van elkaar.

Verpakking

Elk juweel wordt geleverd met een bijhorende stijlvolle verpakking, die kan doorgaan als geschenkverpakking.

Edelmetaal

Al onze juwelen zijn met de grootste zorg en deskundigheid in eigen atelier vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit.

De juwelen in mijn collecties worden zo goed als uitsluitend vervaardigd uit goud dat wordt gerecycleerd door gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor is het goud ethisch duurzaam en van een conflictvrije oorsprong.

Voor onze goudlegering gebruiken wij een 18kt gehalte of hoger. Voor zilver gebruiken wij een 925 legering. Onze juwelen zijn steeds voorzien van een gehaltestempel en een meesterstempel.

Diamanten, edelstenen & parels

De diamanten en edelstenen die gebruikt worden zijn van duurzame en conflictvrije oorsprong. Ze voldoen aan de VN-regels en zijn gecertificeerd volgens KPCS, Kimberly Process Certification Scheme, dat de strijd tegen conflictdiamanten aangaat.

Afbeeldingen

De afbeeldingen van de producten op deze website worden zo realistisch en zo accuraat mogelijk weergegeven. Om de klant in staat te stellen om een product van dichtbij te kunnen bekijken, kan het gebeuren dat bepaalde producten groter of kleiner worden afgebeeld dan in werkelijkheid. De klant moet daarenboven steeds rekening houden met het feit dat elk scherm anders staat ingesteld waardoor een afbeelding en de kleur lichtjes kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Garantie

Bij aankoop van een handgemaakt juweel van Daisy Verheyden heeft de klant recht op twee jaar garantie. Deze garantie is enkel geldig wanneer de schade is ontstaan als gevolg van verborgen gebreken of constructiefouten aan het desbetreffende product. De herstelling of wissel van het product is dan ook voor de rekening van Daisy Verheyden.

De (commerciƫle en/of wettelijke) garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud, of elk ander abnormaal of incorrect gebruik. In dat geval wordt de herstelling, indien gewenst, doorgerekend aan de klant.

Prijsbepaling

De prijzen van onze juwelen worden zorgvuldig berekend en zijn steeds incl 21% BTW.
In onze galerie kan je betalen met Bancontact, Maestro, Visa en Mastercard.