Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Beste klanten, relaties, vrienden & familie,

Ik ben al even op iets aan het broeden en met veel goesting kan ik het nu aankondigen… het is tijd voor iets anders!

Schrik niet, mijn verhaal is nog lang niet uitverteld, het loopt verder maar dan net iets anders, een nieuw hoofdstuk wordt geschreven. Dus, een woordje uitleg is hier op zijn plaats.

Ik heb als ontwerpster een bijzonder boeiende weg achter de rug. Met galerie ZIJSPRONG hebben we met binnen- en buitenlandse ontwerpers gewerkt, ik heb deelgenomen aan expo’s wedstrijden, internationale workshops en beurzen. Ik ontwierp tal van collecties en vond mijn vaste stek in de Leopoldstraat in Antwerpen.

Op deze commerciële toplocatie voel ik me de jongste jaren echter steeds meer ‘verkoper’ terwijl de ‘maker-kunstenaar’ in mij terug meer haar passie wil volgen. Ik ben klaar om mijn artistieke waarden opnieuw voorop te stellen en back to basics te gaan.

Wat houdt dit concreet in? Ik sluit het hoofdstuk Leopoldstraat binnenkort in schoonheid af en keer terug naar waar het begon: onze stadsoase in de sinds kort heraangelegde en herdoopte Maurice Verbaetsteeg. In de nabije toekomst kan ik u daar in alle rust ontvangen. Het is een plek waar ik me met schoonheid kan omringen en focussen op datgene waar mijn hart van gaat zingen: schoonheid creëren.

Op het einde van dit jaar sluiten de deuren in de Leopoldstraat. Vanaf begin november start een feestelijke stockverkoop.
Vanaf 20 september bied ik u, als goede en trouwe klant, familie of vriend, een fijne korting op een flink aantal geselecteerde juwelen. Een gelegenheid om elkaar nog eens te zien en bij te praten en het glas te heffen op het nieuwe hoofdstuk.